Saturday, December 26, 2015

Studioul de videochat Playade angajeaza



            Studioul de videochat Playade angajeaza fete tinere pentru a lucra domeniul videochatului, un domeniu destul de nou in Romania si care ofera salarii foarte atractive. Studioul nostru este situat in Iasi si reprezinta unul dintre cele mai moderne studiouri din intreaga tara. Conditiile din studioul nostru sunt minunate. Aveti ocazia sa relaxati intr-un mediu foarte curat si sa comunicati cu oameni din intreaga lume. Pe site-ul nostru (www.playade.ro) gasiti poze cu camera puse la dispozitie pentru fetele interesate de videochat. Tot aici veti gasi un numar de telefon si un formulat pe care il puteti complete daca doriti o intalnire pentru a discuta despre job.

         Ce va oferim: experienta in cartea de munca fara a fi mentionat termenul “videochat”, intimitate, traininguri, un colectiv foarte prietenos si nerabdator sa lucreze cu dumneavoastra si nu in ultimul rand prieteni. Fetele care lucreaza deja la noi au format un grup nemaipomenit de prietene si de abia astepta sa primeasca si alte fete alaturi de ele. Integritatea ta poate fi pastrata altfel intr-un grup de persoane care lucreaza in acelasi domeniu. Salariul tau poate ajunge la 10.000 si la inceput vei castiga peste 1.000 $ + bonusuri. Putem mentiona ca vei primi un bonul de 400 dolari la angajare si multe altele pe parcurs. Salariile niciodata nu vor scadea si mereu vor creste. Totul este absolut legal si nu vei avea probleme vreodata !

        Ce mai astepti ? Inscriete pe site-ul nostru si ne vom intalni  in cel mai scurt timp posibil. Noi avem nevoie de tine si de frumusetea ta sit e puteam ajuta ca sa iti formezi un viitor fara probleme financiare. Probabil te-ai saturat de sprijinul parintilor si acum iti doresti sa fii independenta. Acesta este un prim pas in viitorul tau si in procesul tau de imbogatire. Contacteaza-ne si nu vei regret !

No comments:

Post a Comment