Tuesday, August 2, 2016

Unde gasesc cazare ieftina in Bucuresti

Singura metropola a tarii este vizitata de turistii romani si straini, in special pe durata verii, datorita preturilor accesibile si a atmosferei prietenoase. In plus, orasul nu duce lipsa de obiective ce nu trebuie ratate, muzee, biserici si monumente impresionante. In schimb, cine cauta cazare ieftina in Bucuresti, nu trebuie sa se orienteze catre hoteluri sau pensiuni, intrucat preturile practicate de acestea sunt destul de ridicate, ci catre regimul hotelier.
Sunt disponibile o multime de apartamente care pot fi inchiriate pentru o perioada restransa de timp, de regula intre 7 si 14 zile, cu diferite facilitati si pentru toate gusturile, de la 3, 4 la 5 stele.
De ce sa optez pentru regimul hotelier?
Acest sistem este foarte popular multe alte tari ale lumii intrucat preturile sunt mult mai mici decat la hoteluri, iar oaspetii au posibilitatea de a face mai multe economii. In primul rand, intr-un apartament de 3 camere se pot caza in conditii grozave chiar si 6 persoane, caz in care tariful se imparte egal si devine unul modic, iar pentru aceeasi suma abia se poate inchiria o camera de hotel pentru doua persoane.
In plus, toate apartamentele dispun de bucatarie proprie, astfel ca nu mai este nevoie sa se apeleze la fast food sau restaurante pentru fiecare masa. La fiecare colt de strada se gaseste cate un supermarket de unde sa se achizitioneze orice produs, astfel ca se fac economii de pana la 40% si de pe mancare, dar si de pe pretul cazarii, pentru ca la finalul vacantei turistii sa se bucure de bani de buzunar in plus.

De asemenea, aceste apartamente sunt disponibile in toate zonele capitalei, iar cei care isi doresc sa fie mai aproape de un anumit punct, o pot face cu usurinta. Astfel, regimul hotelier este ideal pentru cei care cauta cazare ieftina in Bucuresti.

No comments:

Post a Comment