Monday, November 14, 2016

Toate saloanele au stickere aplicate pe pereti

Orice spatiu trebuie adaptat dupa propriile gusturi pentru a fi unul mai primitor si mai atragator, indiferent daca este vorba de propria locuinta sau de locul de munca. Exista nenumarate solutii, insa nu toate sunt recomandate, iar multe dintre acestea sunt foarte costisitoare, astfel ca cea mai buna alegere o fac cei care se orienteaza catre stickerele disponibile la Colantari Design. O multime de modele, pentru toate gusturile, de dimensiuni si grosimi variate, clientii au parte de o solutie foarte accesibila din punct de vedere financiar, intrucat acestea sunt foarte ieftine.

O multime de solutii

De asemenea, exista suficiente locuri in care sa poata fi amplasate, motiv pentru care chiar si saloanele de infrumusetare si nu numai le aleg in incercarea de a face din propriul spatiu unul mai primitor si care sa trezeasca atentia clientilor. Aceste stickere pentru saloane sunt ideale datorita faptului ca se aplica cu usurinta pe orice suprafata dreapta, fie ca este vorba de un birou, o oglinda sau direct pe perete.

Adeziv de calitate

Adezivul folosit este unul special, care nu lasa urme, nu aduce prejudicii, iar inlaturarea stickerului se face cu usurinta. In plus, se gasesc modele pentru toate gusturile, clientii avand ocazia de a alege din cateva sute de variante, insa pot veni si cu propriile idei care sa fie puse in aplicare cu ajutorul specialistilor de la Colantari Design.

Durata de viata


Nu in ultimul rand, durata de viata este multumitoare in toate cazurile, aceste stickere pentru saloane rezistand in cele mai bune conditii chiar si cativa ani, fara a se dezlipi pe la colturi. In plus, daca se doreste efectuarea unor modificari mai des, se pot alege stickere confectionate din autocolante mai mult sau mai putin rezistente, in functie de necesitatile fiecarui client, unii dorind sa faca schimbari mai des, altii mai rar.

No comments:

Post a Comment