Sunday, May 21, 2017

Reportofoanele sunt usor de folosit si au multe functiiPersoanele pasionate de tehnologie trebuie sa aiba in colectie o multime de dispozitive cu care sa isi poata desfasura meseria, fie sa ii ajute in anumite situatii. De exemplu, un reportofon iUni este ideal pentru jurnalisti, in primul rand, dar si pentru cei care lucreaza in domeniul editarii audio video si nu numai. Optiunile sunt foarte variate, pentru toate nevoile, in timp ce preturile variaza in functie de caracteristicile promise.

Diferite functii

Memoria interna variaza de la un dispozitiv la altul, fiind de regula de circa 8 GB, insa multe dintre acestea permit si inserarea unui card microSD pentru suplimentarea spatiului disponibil. Pe aceasta cale se poate inregistra audio ore intregi, insa utilizatorii au ocazia si de a folosi reportofonul pe post de MP3 Player, gazduind muzica preferata.

Usor de folosit

Toate aceste gadgeturi sunt usor de folosit, avand butoane simple prin care sunt actionate diferite functii. In plus, exista si posibilitatea de conectare la un laptop printr-un simplu cablu microUSB, pentru a transfera cu usurina toate inregistratire. Datorita dimensiunilor modeste, un reportofon este si foarte discret, fiind ideal pentru capturarea unor inregistrari fara ca ceilalti din jur sa sesizeze acest lucru. De asemenea, circa 10 ore de inregistrare ocupa in jur de 1 GB, ceea ce presupune ca exista spatiu suficient pentru toate nevoile. Totusi, prin intermediul manualului de utilizare pot fi descoperite si toate celelalte functii disponibile.

De unde cumpar?

Un reportofon iUni poate fi achizitionat din cadrul magazinului cu acelasi nume, iar pentru ca totul se desfasoara online se economiseste foarte mult timp. La fiecare comanda plasata pe site se asigura livrare gratuita prin curier in intreaga tara, insa exista si posibilitatea de a testa dispozitivele in cadrul showroom-ului din Bucuresti pentru ca orice client sa aiba siguranta ca a achizitionat cel mai bun dispozitiv pentru nevoile sale.

No comments:

Post a Comment