Monday, February 19, 2018

Importanta acidului folic si suplimentele pentur sarcina

Pregatirea sarcinii se dovedeste a fi foarte dificila, motiv pentru care se recomanda apelarea la Femibion, cel mai bun prieten al tuturor viitoarelor mamici, care aduce nu numai sfaturile si informatiile cele mai pretioase, ci si suplimentele alimentare adecvate. Acestea au rolul de a aduce completarile necesare intrucat mineralele, nutrientii sau vitaminele obtinute din mesele obisnuite nu sunt suficiente.

Importanta acidului folic

Asadar, inainte de concepere cu cateva luni se recomanda suplimentele care contin acid folic, intrucat acesta joaca un rol foarte important pentru crearea celor mai bune conditii pentru bebelus. Totodata, acidul folic este recomandat si in primele luni ale sarcinii pentru ca ajuta la prevenirea mai multor defecte ale fatului, dar si la dezvoltarea creierului acestuia.

Fierul si vitamina D

De asemenea, viitoarele mamici care sunt interesate de suplimente sarcina trebuie sa stie ca fierul ajuta la prevenirea nasterii premature intrucat acesta ajuta la transportarea oxigenului, previne anemia si nu numai. In acelasi timp, calciul este recomandat pentru oase si dinti, pentru a se dezvolta corect in cazul bebelusilor si pentru a le intari pe cele ale mamicii, insa vitamina D este esentiala pentru absorbtia calciului.

Apeleaza doar la Femibion

Bineinteles, exista o multime de tipuri de suplimente sarcina, insa cele mai recomandate sunt cele de la Femibion care sunt special concepute pentru diferite momente ale sarcinii, insa este important ca acestea sa fie administrate doar sub atenta supraveghere a medicului. In plus, este esential de stiut ca acestea nu au rolul de inlocuire a unei mese, ci doar le completeaza, astfel ca trebuie sa se tina cont de acest lucru atunci cand se alcatuieste un plan.

Totodata, trebuie adoptat un stil de viata cat mai sanatos, pentru a crea cele mai bune conditii pentru bebelusi, iar acestia sa aiba toate sansele sa paseasca cu dreptul pe lume.

No comments:

Post a Comment