Tuesday, September 29, 2015

ochelari cu camera

Foarte comozi si usor de folosit. Pentru toti cei ce cauta sa fie cat de activi posibil in domeniul lor, fie legat de observare, fie activitati sociale, acest accesoriu se va potrivi de minune. I-am achizitionat special pentru a surprinde momentele importante si interesante, in trecut ratand cateva din cauza ca nu am fost pregatit ca atare. De data aceasta am zis ca voi schimba si voi achizitiona un accesoriu practic cu design compact si dimensiuni relativ mici.

Principalul avantaj este acela ca filmeaza exact in directia in care privesti: ce poate fi mai usor decat atat? Camera video cu rezolutie maxima HD si 1920 x 1080 pixeli surprinde cele mai clare imagini, nelasand vreun detaliu sa scape. Un alt avantaj mai este si functionarea foarte buna in conditii de iluminare scazuta - ii puteti utiliza oricand fara probleme.

Tin minte ca am folosit acesti ochelari cu camera de mai multe ori si mai pe inserate si am putut prinde imagini destul de clare, vizibile. Cu o autonomie de pana la 3 ore de utilizare intensiva, veti avea parte de cea mai placuta experienta purtandu-i. In privinta stocarii, toate fisierele sunt salvate pe cardul de memorie inainte se sa opreasca.

Se utilieaza usor si sunt foarte moderni in ceea ce priveste designul. Sunt potriviti oricarei varste si foarte rezistenti utilizarilor solicitante si lungi. Pot fi folositi si in drumetii in cazul in care aveti ceva important sau interesant de surprins. Calitatea insa este cea care isi pune amprenta prima, in timp vazandu-se cel mai bine.  

Eu ii am pe ai mei de doi ani si rezista foarte bine! Ii recomand cu placere oricarui impatimit de gadget-uri profesioniste in materie de spionaj si nu numai – de imortalizat momente sau peisaje inedite. Va reprezenta partenerul dumneavoastra cu fiecare iesire, redand cu fidelitate toate detaliile din jurul dumneavoastra!

No comments:

Post a Comment