Saturday, November 19, 2016

Stickerele auto au durabilitate si sunt usor de aplicat

Stickerele auto sunt la mare cautare datorita faptului ca reprezinta o modalitate grozava prin care se poate personaliza o masina, in timp ce preturile sunt foarte reduse. De asemenea, aceasta este o sansa ideala pentru orice persoana creativa prin care sa isi puna imaginatia la incercare si sa vina cu propriile idei. La Colantari Design se gasesc stickere auto personalizate care sa fie pe gustul tuturor, fiind disponibile mai multe modele, la cele mai bune tarife, insa si in dimensiuni variate pentru a se potrivi pentru elementele de caroserie ale fiecarei masini.

Usor de aplicat

Aceste stickere se aplica cu usurinta de catre oricine, fara a fi nevoie de prezenta unui specialist, iar pentru evitarea bulelor de aer inestetice, este necesara doar putina atentie, in schimb, este esential ca suprafata pe care se ataseaza sa fie bine curatata in prealabil. De asemenea, aceasta este o ocazie ideala pentru a masca un defect al caroseriei masinii sau o zgaraietura, fara a fi nevoie de remedierea acesteia.

Durabilitate

Stickerele auto disponibile la Colantari Design sunt foarte rezistente, iar in functie de tipul autocolantului, acestea pot rezista chiar si pana la 5 ani in cele mai bune conditii. Si preturile variaza in functie de durabilitatea promisa de autocolant, astfel ca cineva care doreste sa faca mai multe schimbari pe viitor poate opta pentru cel mai putin rezistent, dar mai ieftine, iar cei care nu sunt interesati de modificari in anii ce urmeaza, se pot orienta catre autocolantul cu o durata de viata cat mai mare si putin mai scumpe.

Preturi bune


Se gasesc stickere de la cateva zeci de lei pentru cele de dimensiuni modeste care se aplica pe un element diferit al caroseriei si pot ajunge pana la 200-300 de lei, in cazul modelelor mai complexe sau de dimensiuni mari mari, precum dungile aplicate pe cupola, portiere, capota si spoiler.

No comments:

Post a Comment