Thursday, April 21, 2016

Despre joburile in videochat in IasiDin ce in ce mai multi tineri apeleaza la firmele de videochat datorita avantajelor si salariilor atragatoare. Videochatul se departajeaza de celelalte locuri de munca prin prisma numeroaselor beneficii. Cu toate ca unii vad in acest job o modalitate de munca imorala, unii privesc partea pozitiva. In ceea ce priveste castigurile, firma de videochat isi pastreaza un anumit procent din castigul angajatului, bani care sunt investiti in protectia angajatilor.

Spre deosebire de alte locuri de munca, angajatii din acest domeniu nu trebuie sa depuna efort fizic, sa aiba studii superioare si nici nu trebuie sa treaca un interviu dificil. Majoritatea firmelor nu pun accent nici pe aspectul fizic datorita faptului ca practicarea acestui job nu impune neaparat anumite criterii. Uneori angajatorii cer cunoasterea unei limbi straine, cel mai adesea limba engleza, insa, de cele mai multe ori,  nu este o cerinta obligatorie. In general, comunicarea in acest domeniu aduce castiguri mai mari, iar datorita faptului ca majoritatea membrilor sunt din  afara tarii, limba engleza este importanta. 

Toate site-urile din aceasta industrie protejeaza identitatea persoanelor si implicit a datelor personale. Cu toate acestea, site-urile nu garanteaza 100% protectia IP-ului, lucru de care se ocupa companiile angajatoare. In cazul in care angajatul isi desfasoara activitatea in afara studioului, angajatorul nu este obligat sa protejeze IP-ul de pe care se conecteaza.

Un alt avantaj este confortul job-ului. Angajatii se simt protejati, relaxati, pot asculta muzica si au parte de un ambient placut datorita dotarilor camerelor in care isi desfasoara activitatea. Un detaliu important atat pentru membri, cat si pentru angajati este sediul firmei, de unde lucreaza. Un studio de videochat trebuie sa fie dotat cu aparatura tehnica potrivita si trebuie sa ofere intimitate fiecarui angajat, acest lucru presupunand camere separate. Pe langa toate aceste chestiuni, studiourile de videochat trebuie sa respecte o serie de criterii legale.No comments:

Post a Comment