Thursday, September 8, 2016

De ce sa montam o instalatie gpl

Orice persoana care detine un autoturism cu siguranta cauta modalitati prin care sa isi poata reduce costurile de folosire al acestuia, intrucat pretul carburantilor se afla intr-o continua crestere, in ciuda faptului ca pretul barilului de petrol a ajuns la o valoare stabila de cateva luni. Astfel, tot mai multi soferi, in special cei care detin masini cu motoare pe benzina, apeleaza la montaj instalatii GPL, datorita faptului ca acestea promit economii lunare de pana la 50%, in functie de distanta parcursa.

Durata de viata crescuta a motoarelor

Pe langa cel mai important avantaj, cel din punct de vedere financiar, o astfel de investitie se amortizeaza de regula in primele 12 luni de la instalare. In plus, proprietarii se pot bucura de faptul ca motoarele autoturismelor lor functioneaza in parametri optimi, durata de viata a acestora fiind chiar mai mare, intrucat GPL-ul este un combustibil mai curat decat benzina sau motorina.

Spatiu suficient in portbagaj

De asemenea, numeroase persoane evita aceste instalatii deoarece se tem de pornirea greoaie din timpul iernii, insa sistemele permit si utilizarea benzinei ca tip de carburant aditional, astfel ca temperaturile extreme nu vor reprezenta o problema. Mai mult, pentru montaj instalatii GPL, nu mai este nevoie de alocarea unei portiuni semnificative a portbagajului, ci rezervoarele sunt special construite pentru a se potrivi de minune in locul rotii de rezerva, astfel ca proprietarii sa aiba la dispozitie spatiu suficient.

Grosime superioara

Capacitatea rezervoarelor variaza de la un model la altul, insa fiecare dintre acestea au o grosime superioara celor cu care masinile vin din fabrica, astfel ca nu se pune problema scurgerilor de gaze sau a accidentelor. In conditiile in care benzina si motorina se scumpesc semnificativ, pretul GPL-ului ramane stabil, in jurul valorii de 2 lei, iar orice scumpire de pret este modica, astfel ca nu se resimte in buzunarul soferilor.

2 comments:

  1. Este excelenta pentru consum. Eu detin in flota mea de inchirieri auto Bucuresti modele pe gaz si sunt extrem de fiabile.

    ReplyDelete
  2. Este excelenta pentru consum. Eu detin in flota mea de inchirieri auto Bucuresti modele pe gaz si sunt extrem de fiabile.

    ReplyDelete