Monday, October 31, 2016

Ce solutii avem pentru termoizolarea teraselor

Evolutia tehnologica este resimtita si in domeniul constructiilor, unde se gasesc solutii mult mai moderne la orice problema, toata lumea avand numai de castigat. De exemplu si pentru terase s-au gasit modalitati prin care sa fie eficientizata utilizarea lor, in functie de scopul final. Unele terase pot fi circulate, unele cu trafic mai redus sau altele deloc, astfel ca totul tine de gusturile si necesitatile fiecarui client.

Solutii ideale

In ziua de azi nu se mai respecta toate regulile din trecut, astfel ca se poate aplica initial materialul termoizolant iar abia dupa hidroizolatia, fiind o solutie grozava prin care se previne infilitrarea apei, iar lucrarile fac fata cu brio la toate probleme. In schimb, conteaza foarte mult si umiditatea camerelor localizate sub terasa, deoarece poate fi influentata calitatea si rezistenta membranei folosite. Astfel, Pro Constructo propune serviciul de executie termoizolatii terase, tuturor celor care isi doresc sa se bucure de servicii de calitate, la preturi accesibile.

Cele mai bune servicii

Mai mult, toti angajatii sunt bine pregatiti in domeniu si capabili sa gaseasca cele mai bune solutii chiar si pentru cazurile mai complexe, totul pentru ca fiecare client sa fie pe deplin multumit. O varianta mult mai des intalnita in ziua de azi este turnarea sapei, apei urmeaza termoizolatia, iar apoi hidroizolatia.

Aceasta varianta presupune indepartarea hidroizolatiei initiale, dupa care intreaga suprafata sa fie amorsata, urmand a se aplica membrana speciala, apoi polistirenul si sapa cu o grosime de pana la 5 cm. Este necesara inlocuirea sifonului de scurgere, dupa care se amorseaza din nou intreaga suprafata, se aplica un nou strat de membrana, urmat de cel de al doilea, urmand ca ultimul pas sa fie aplicarea gurilor de aerisire pentru a permite trecerea aerului. La executie termoizolatii terase de acest tip se asigura o garantie chiar si de peste 15 ani.

No comments:

Post a Comment